21/01/2021

Donderdag 21 januari zijn de conceptstukken voor het onderhoudscontract uiterwaarden gepubliceerd. Dit geeft bezoekers van het Project Match evenement de mogelijkheid om zich alvast in te lezen en voor te bereiden op het evenement. De documenten zijn nadrukkelijk nog concept en zullen de komende tijd nog op onderdelen worden aangepast en aangevuld.

Rijkswaterstaat zoekt landelijke en lokale partijen die samen willen werken aan toekomstbestendig onderhoud van de Nederlandse uiterwaarden. Hoe breng je een areaal van 64.000 hectaren in kaart om gericht onderhoud te plegen? Hoe betrek je bewoners, boeren, lokale bedrijven én recreanten in zo’n groot gebied? En dit allemaal op een duurzame manier? Kortom, hoe realiseren we veilige en natuurlijke uiterwaarden voor iedereen? Op 4 februari 2021 wordt er een online Project Match evenement georganiseerd waar geïnteresseerde partijen elkaar kunnen ontmoeten en hun ideale samenwerkingspartners kunnen vinden.

Geïnteresseerd in het evenement?

Bekijk de stukken en informatie via deze link. Meer informatie over het match evenement en inschrijven kan via de projectpagina.

Categories: Nieuws