02/02/2021

Waar moet je aan denken tijdens het Project Match evenement – onderhoud uiterwaarden?

Op 4 februari 2021 is het zover; het Project Match evenement voor onderhoudscontract uiterwaarden van Rijkswaterstaat. Tijdens dit evenement zullen diverse bedrijven en organisaties met elkaar in contact komen om de juiste partner(s) te vinden om mee te doen aan de aanbesteding. Meer dan 200 deelnemers hebben zich aangemeld voor dit evenement. Hoe kun je je hier goed op voorbereiden en waar moet je op letten om de juiste partner(s) te vinden?

Tips & tricks om de juiste partner(s) te vinden

Hieronder geven we je een aantal Tips & Tricks:

  • Ten eerste, wat kan jouw bedrijf of organisatie toevoegen aan de samenwerking tijdens de uitvoering van het onderhoud aan de uiterwaarden; denk aan ervaringen, innovaties, materieel, stakeholdermanagement, dataverwerking, etc. Probeer hier al goed over nagedacht te hebben.
  • Welke doelen heeft jouw bedrijf of organisatie met/tijdens de uitvoering van het onderhoud aan de uiterwaarden? Denk aan doelen met betrekking tot bijvoorbeeld duurzaamheid of overkoepelende doelen van jouw bedrijf.
  • Denk na over voorbeelden waaruit blijkt dat jouw bedrijf of organisatie betrouwbaar is en zich zal inspannen voor een goed verloop van de samenwerking. Denk aan het gebruik van open communicatie of eerdere succesvolle samenwerkingen.
  • Ga na wat de financiële mogelijkheden van jouw bedrijf of organisatie zijn. Denk aan de financiële positie en mogelijkheden voor investeringen in de samenwerking.
  • Hoe is jouw bedrijf of organisatie strategisch gepositioneerd (ten opzichte van de andere bedrijven). Waar zijn jullie goed in en waar staan jullie bekend om? Welke andere (type) partijen passen daar wel of niet bij?
  • Hoeveel aandacht jouw bedrijf besteedt aan technologie- en kennismanagement. Denk aan kenniscreatie, kennisoverdracht, etc. binnen de organisatie. Vind je dit belangrijk om ook in andere partijen te vinden, of is dit juist iets wat je kan toevoegen aan het team?

Dit lijstje met vragen, helpt om na te denken naar wat voor partijen jij op zoek bent, en wat jij andere partijen kan bieden. Zo vind je hopelijk geschikte matches voor het onderhoudscontract uiterwaarden!

Geïnteresseerd in het evenement?

Bekijk de stukken en informatie via deze link. Meer informatie over het match evenement kan via de projectpagina.

Categories: Nieuws