19 februari 2021

Op 4 februari vond het eerste Project Match evenement plaats, ten behoeve van het onderhoudscontract uiterwaarden. Met zo’n 200 aanwezigen over de hele breedte van de sector, kijken we terug op een geslaagd evenement! In dit bericht blikken we terug.

Waarom Project Match?

Project Match is georganiseerd om de juiste partners te vinden voor het onderhoudscontract uiterwaarden. In deze opgave is kennis nodig van grote en complexe projecten, maar er is bijvoorbeeld ook veel lokale kennis nodig. Aan de ene kant is er natuuronderhoud nodig, maar aan de andere kant een manier om het totale gebied goed in kaart te brengen. Dit vraagt dan ook om een divers team om dit onderhoudscontract uit te voeren. Project Match faciliteerde in het ontmoeten van de juiste partners.

Terugblik

Het Project Match evenement werd geopend door Rijkswaterstaat en de aangesloten brancheorganisaties. Vervolgens was er een keynote van Marc Unger (programmadirecteur renovatie Binnenhof). Tot slot, gaf Rick Kuggelein (Rijkswaterstaat) een presentatie over de uitdagingen die bij het onderhoud van de uiterwaarden komen kijken.

Na de opening was het tijd om te gaan matchen! Door middel van speeddating, konden mensen elkaar vinden onder het genot van een kopje koffie. In totaal zijn er 262 ‘dates’ geweest. Daarna werden in twee themasessies inhoudelijke thema’s besproken. Hoe ga je bijvoorbeeld data verzamelen van het gehele gebied? Of hoe werkt het juridisch als een grotere en kleinere partij samen een consortium vormen? Als laatste onderdeel van de ochtend was er tijd om te netwerken op de beurs, meer speed dates te doen, of vragen te stellen aan Rijkswaterstaat.

Heb je het evenement gemist? De opening is terug te kijken op ons YouTube kanaal.

En hoe verder?

Heb je interessante partijen gesproken tijdens het evenement? Bel ze nog eens op, maak een connectie op LinkedIn, of ga eens samen koffie drinken. Bespreek samen hoe jullie de samenwerking verder vorm zouden kunnen geven. Via de besloten LinkedIn groep, blijf je op de hoogte en kan je met elkaar in gesprek.

Later dit jaar zal het onderhoudscontract op de markt komen. Met de conceptdocumenten die gepubliceerd zijn, kan je je nu alvast voorbereiden. Houd onze kanalen dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Bedankt!

Project Match bedankt graag iedereen die aanwezig was op het Project Match evenement! We hopen dan ook dat de deelnemers er nuttige connecties en inzichten hebben gevonden. Ook bedanken we graag verschillende experts die aanwezig waren in de themasessies om ons te ondersteunen in de discussies: team onderhoud uiterwaarden, Van der Feltz advocaten, Heijmans en Significant Synergy bedankt! Tot slot, bedankt aan Contech Proptech voor de technische ondersteuning van het evenement.

Heb je nog vragen, opmerkingen of idee├źn, stuur een mailtje naar info@project-match.nl!

Categories: Nieuws